Luni 5 Decembrie

Carnagiu la Cluj. Accident cu 2 copii mici decedați la Huedin - VIDEO


Un accident de circulație deosebit de grav s-a produs sâmbătă dimineața la iesire din Huedin, în jurul orei 5.30. Accidentul rutier grav de pe D.N. 1 E60 s-a produs la ieșire din Huedin, la Podul Vinerii.

Din informațiile de la fața locului, două autoturisme s-au ciocnit pe fondul pătrunderii pe contrasens, vinovat fiind șoferul care conducea o mașină cu volan pe dreapta.

Un copil de 5 ani a si o fetiță de 11 luni au decedat în urma impactului deosebit de violent, iar mama acestora este rănită. Copiii se aflau in autoturismul care circula regulamentar.

Un autoturism cu volan pe dreapta care circula pe sensul de mers Oradea-Huedin a pătruns pe sensul opus unde a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar”, potrivit primelor informatii.

În autoturismul care circula regulamentar se afla o familie din comuna Râșca, județul Cluj. Cei doi copii au decedat, mama lor, care se afla la volan este rănită grav, iar tatăl, pasager în dreapta șoferului, rănit ușor.

Conducătorul autoturismului care a provocat accidentul are 49 de ani, este din București, și a scăpat nevătămat. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

IMG-20190427-WA0020.jpg

IMG-20190427-WA0019.jpg

UPDATE ISU Cluj

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SURD și două echipaje SAJ au intervenit pentru descarcerarea și acordarea asistentei medical de urgență ca urmare a accidentului produs pe raza orașului Huedin, în jurul orei 5 dimineața.

O femeie a fost descarcerată, de pe locul șoferului, de către pompieri și a fost transportată de echipajul SMURD la UPU Cluj-Napoca, alături de soțul acesteia. Femeia a suferit multiple traumatisme și se afla în stare gravă. Doi copii, din același autoturism, au fost preluați de echipajele SAJ și au fost transportați la spital, unde, din păcate, a fost declarat decesul acestora (vârsta copiilor 5 ani și respectiv 11 luni).

A mai fost consultat de echipajele medical și șoferul celuilalt autoturism, care a refuzat transportul la spital.

WhatsApp Image 2019-04-27 at 6.30.24 AM.jpg

WhatsApp Image 2019-04-27 at 6.30.26 AM.jpg

Comentarii Facebook