Care este cel mai frumos cadou pentru Emil Boc, în 2018. E ”mondial”


Emil Boc a dezvăluit într-o emisiune radio care este cel mai mare cadou primit în anul 2018. Clujul devine la nivel ”mondial” un etalon.

Dacă este să vorbim de 2018, cea mai frumoasă împlinire este ce a apărut acum clasamentul ăsta mondial, pe care îl fac firmele de talie mondială, unde Clujul, la nivel mondial, este într-o galerie extrem de selectă de calitate a vieții. Pe de o parte este primul oraș din România în materie de calitate a vieții, asta deja bănuiam și intuiam, dar se află în fruntea sau în fața unor orașe importante din lume. Este pe locul 106 din 226 de orașe care au fost selectate dintr-o mie de orașe și care arată că direcția pe care suntem este una bună. Trebuie să muncim și mai mult pe tema calității vieții. Ce spun eu prin calitatea vieții? Este cuvântul de ordine al anului 2019. 

Primul cuvânt pe care l-am rostit în 3 ianuarie, la ședința din Primărie, a fost să plece de la acea ședință, care a durat 30 de minute, cu un singur cuvânt ”calitate”, pe orizontală și verticală. Pe orizontală, toate serviciile să răspundă nevoilor cetățeanul, debirocratizare, digitalizare, cereri care să fie formate online, iar pe verticală, tot ce înseamnă calitatea serviciile, de la salubritate, la locuri de joacă, de la calitatea actului artistic, competiții sportive, siguranță, la locuri de muncă bine plătite, servicii medicale. Clujul să fie un oraș de referință în privința calității vieții. Până acum, compotenta economică era cea mai importantă când oamenii se mutau undeva, dar acum oamenii caută calitatea vieții. 

Trebuie să ne gândim la toate generațiile. Vrem să trăim mult și prost? Nu! Vrem să trăim mult și bine! Acum trebuie să ne ocupăm de calitate. Dacă vrei să trăiești mai mult și mai mai sănătos, atunci să ne ocupăm acum”, a spus Emil Boc, la emisiunea de la Napoca FM. 

Comentarii Facebook