Care este cea mai ieftină și cea mai scumpă locuință din Cluj-Napoca, în martie 2021 - FOTO


Cea mai ieftină locuință din Cluj-Napoca are 11 metri pătrați și cea mai scumpă, iar cea scumpă are 175 de metri pătrați. 

Locuința de 11 mp este situată pe Calea Florești și costa 17.900 de euro, fiind denumită garsonieră.

Garsoniera este complet mobilata si utilata, situata in apropiere de Calea Floresti, cartier Manastur. Aceasta se afla la etajul 4 intr-un imobil structurat pe 4 niveluri si este legata la termoficare (ceea ce inseamna costuri reduse iarna), are geamuri din termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Micuta bucatarie este dotata cu aragaz, frigider si chiuveta unde curge apa calda. Deoarece blocul a fost amenajat intr-un fost camin studentesc, dusurile cat si toaletele se afla pe hol si se folosesc de catre toti locatarii (de pe palier) la comun!”, anunță agenții imobiliari.

ap.jpgap1.jpg

Cel mai scump apartament costă 590 000 de euro, are piscină interioară și este amplasat în cartierul Bună Ziua. 

Va prezint spre vanzare un apartament unic, situat in cartierul Buna-Ziua. Acesta se remarca prin piscina si sauna amenajata in interiorul spatiului locativ, dar si prin prisma amenajarilor interioare si calitatea finisajelor.

Apartamentul are suprafata utila de 175 mp si este compus dintr-un living impreuna cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, si camera piscinei impreuna cu sauna.

Se vinde mobilat si utilat, impreuna cu 4 locuri de parcare”, anunță agenții imobiliari.

ap2.jpgap3.jpgap4.jpg

Cluj: Cine e proprietarul apartamentului cu piscină interioară. Și-a făcut ce a visat - VIDEO



Comentarii Facebook