Carambol pe Autostrada Transilvania. 11 autovehicule s-au facut praf - VIDEO


Un carambol, în care au fost implicate 11 autovehicule, între care două Tiruri și o camionetă, s-a produs în această dimineață pe Autostrada Transilvania. 

ISU Cluj anunța ca accidentul a avut loc la ora 7.30, pe A3, pe sensul de mers Turda - Gilau, in dreptul localității Săndulești. 

Din informațiile actuale, în carambol sunt implicate 8 autoturisme, 2 autotrenuri și o camionetă. Șase persoane prezintă mici escoriații și contuzii. 

Nici o persoană nu a rămas încarcerată. Doi oameni au fost transporați la spital.

----------------

UPDATE

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 07.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe autostrada A3, la km 18, în care au fost implicate 10 autovehicule, respectiv 8 autoturisme, 1 autocamion și 1 ansamblu de vehicule.

Din primele aspecte constatate, este vorba de 2 coliziuni din care au rezultat pagube materiale și 2 coliziuni din care au rezultat în total 2 victime, toate produse pe fondul nepăstrării distanței în mers și neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Traficul este blocat, fiind efectuate demersuri pentru deviere și reluare traficului rutier.

De altfel, polițiștii readuc în atenția participanților la trafic:

- neadaptarea vitezei la condițiile de drum reprezintă una din principalele cauze generatoare de evenimente rutiere;

- să manifeste atenție sporită pe toată durata deplasării pe drumurile publice, să circule cu viteză redusă, adaptată permanent la condițiile de drum din această perioadă, în care vizibilitatea scade din cauza ceții;

- să verifice în permanență starea autovehiculului înainte de a pleca la drum;

- să se asigure că sistemul de iluminare nu este murdar și să utilizeze corect luminile, iar pe timp de ceață să utilizeze și luminile de ceață.

Comentarii Facebook