Halucinant! Polițist clujean reținut după ce a violat o tânără în timpul unei petreceri. Agentul, printre cei mai lăudaţi de şefii săi


Acuzații grave sunt aduse la adresa unui polițist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Cluj. După o petrecere care a avut loc la o cabană weekendul trecut, agentul ar fi obligat o tânără să întrețină relații sexuale cu el. Deşi bărbatul a fost trimis după gratii, şefii agentului şi Inspectoratului de Poliţie continuă să menţină tăcerea cu privire la caz și refuză să îl recunoască. 

Totul s-a întâmplat vineri noaptea la o petrecere organizată la o cabană din judeţ. Cu toţii consumaseră foarte mult alcool, iar tânăra respectivă a mers să se odihnească într-o altă încăpere. la un moment dat agentul de la Poliţia Rutieră a intrat peste ea şi ar fi violat-o, notează Observator.

Femeia a fost salvată de iubitul ei care participa la aceeaşi petrecere, dar care la început nu a reuşit să o audă din cauza muzicii. Victima a depus plângere, iar a doua zi, sâmbătă, poliţistul a fost dus la audieri. Abia ieri când au fost strânse suficiente probe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, deşi în faţa judecătorilor poliţistul a cerut o măsură mai blândă, potrivit sursei citate.

De-a lungul vremii, agentul de la Poliţia Rutieră a fost printre cei mai lăudaţi de şefii săi pe pagina de Facebook a Inspectoratului datorită simţului civic de care dădea dovadă, a ajutat, de exemplu, şoferiţele să îşi schimbe roata atunci când făceau pană sau ajuta femeile în vârstă să traverseze strada.  

Vasile Răzvan Petruș a fost arestat pentru 30 de zile de Judecătoria Cluj-Napoca. 

Capture.PNG

roata.jpeg

Comentarii Facebook