Captură de droguri la Cluj. Polițiștii au prins ”dealerii” în trafic FOTO



Poliţiştii clujeni în colaborare cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Ştefan Cicio Pop” Cluj-Napoca au depistat un bărbat din Cluj-Napoca conducând fără permis iar în autoturism au fost găsite substanţe susceptibile a fi interzise.

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 23.50 poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Ştefan Cicio POP” Cluj-Napoca, au depistat pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat de 21 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism deşi nu este deţinător de permis de conducere. Bărbatul era însoţit de aţi trei tineri cu vârsta cuprinsă între 19 şi 23 de ani, toţi din Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

În urma controlului efectuat de către poliţişti, în autoturism au fost găsite un număr de 26 de pliculeţe susceptibile a conţine substanţe interzise, precum şi un dispozitiv pentru confecţionarea artizanală a ţigărilor şi 4 telefoane mobile fără cartele SIM.

Bărbatul aflat la volan este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

De asemenea, a fost sesizată Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Servicul Teritorial Cluj, în vederea continuării cercetărilor cu privire la substanţele depistate asupra celor 4 tineri.

Comentarii Facebook