Capitală Europeană a Tineretului 2015 aduce la Cluj-Napoca 1500 de evenimente

 

Peste 1.500 de evenimente vor avea loc la Cluj-Napoca cu ocazia Capitală Europeană a Tineretului 2015

 

Rămân în prim plan evenimentele consacrate: TIFF, Timaf şi Jazz in the Park, vor mai avea loc și evenimente în premieră.

 

Avem o paletă largă de evenimente. Europa vine la Cluj-Napoca, iar voi, tinerii, faceţi Capitala Europeană a Tineretului. Pe lângă evenimente consacrate, cum sunt festivalurile TIFF, Timaf, Jazz in the Park, vom avea şi manifestări în premieră, precum Dreamhack, un festival de jocuri electronice, un Campionat european de orientare pentru tineri sau Well dance project, de dansuri”, a explicat Vlad Pop, preşedintele Federaţiei SHARE, care se ocupă de proiectul Cluj-Napoca - Capitală Europeană a Tineretului 2015.

 

Emil Boc a fost prezent la evenimentul de prezentare și le-a transmis celor de la SHARE că ”Clujul este oraşul care nu doarme niciodată, Clujul există datorită tinerilor”.

 

Mircea Bravo i-a făcut și o farsă. A urcat pe scena de la Cinema Florin Piersic și a numărat în faţa lui bancnote de un leu, aruncându-le pe jos. Primarul le-a adunat și a spus că: ”Oricând nişte bani la Consiliul Local sunt bineveniţi. Mulţumesc tare mult. O să îi adun şi o să-i depun la bugetul local, orice leu e binevenit şi ne ajută să completăm bugetul, îi depunem la Trezorerie”, i-a spus Boc.

 

Evenimentul de la Cinema Florin Piersic a fost urmărit de 800 de spectatori.

Comentarii Facebook