CANICULA la Cluj: Primaria asigura gratuit apa plata in mai multe farmacii din oras


Primaria va pune la dispozitia clujenilor apa plata si pahare de unica folosinta in mai multe farmacii din oras, pe durata codului galben de canicula, in perioada 20 - 22 iunie.

"Avand in vedere notificarea oficiala privind instituirea de cod gaben pentru perioada 20 -22 iunie 2012, de canicula si disconfort termic, precum si de atingere a pragului critic de 80 de unitati privind nivelul de umiditate din atmosfera, Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta ca incepand din data de 20 iunie 2012 va pune la dispozitia cetatenilor apa plata si pahare de unica folosinta in urmatoarele farmacii din municipiu: Piata M Viteazul nr. 25-26, str. Regele Ferdinand nr. 22-26, str. A Vlaicu nr. 1, Str. Moinesti nr. 2-4, str. Memorandumului nr. 22, Pta Garii nr. 3C, Piata Garii nr. 4-5, str. Observatorului nr. 7, N. Titulescu nr. 163, b-dul Eroilor nr. 1, B-dul 21 Dec 1989  nr.131 si Calea Floresti nr. 77", se arata intr-un comunicat al municipalitatii.

Temperaturile se asteapta sa depaseasca 35-36 de grade Celsius, motiv pentru care medicii le atrag atentia celor din categoriile de risc sa evite iesirea la orele amiezii si sa utilizeze mijloacele de prevenire a arsurilor solare, respectiv creme antisolare si imbarcaminte adecvata, palarii si ochelari de soare.

Asigurarea cu apa plata si pahare de unica folosinta prin farmacii se realizeaza in baza unui protocol institutional semnat cu Colegiului Farmacistilor din judetul Cluj.

Comentarii Facebook