Campanie pentru a-i mobiliza pe clujeni să meargă la serviciu pe bicicletă. Vezi cum poți participa



Un grup de tineri organizează o campanie prin care îi invită pe clujeni să meargă la serviciu pe bicicletă, măcar o zi pe săptămână.

Primul apel este lansat pentru joi, 2 iunie, când bicicliștii sunt așteptați la prima întâlnire din cadrul proiectului Bike2Work.

"Dorim să mobilizăm cetățenii orașului Cluj-Napoca să vină la serviciu cu bicicleta, pentru a demonstra că nu e chiar atât de imposibil, obositor, periculos sau incomod pe cât se crede. Și simultan, vrem să contribuim la rezolvarea problemelor care îi țin departe de acest mijloc de transport. Vrem să-i scoatem de pe patru roți pe doar două, măcar o dată pe săptămână. Vom face ziua de joi - zi de mers cu bicicleta la serviciu", anunță echipa Bike2work Cluj.

Proiectul Bike2Work, inițiat de JCI și derulat împreună cu Registrul de Biciclete, își propune să ajute la transformarea Clujului într-un oraș mai prietenos cu bicicliștii.

"Dăm startul mișcării noastre joi, în 2 iunie. În intervalul orar 8:00 – 10:30, vă așteptăm cu entuziasm și cu endorfine pe pistele de biciclete, să ne întâlnim în drumul nostru spre job. Vino să susținem comunitatea Bike2Work Cluj și să facem biciclitul către serviciu un obicei clujean", declară echipa proiectului.

Iată unde se dă întâlnirea joi dimineața între orele 8:00-10:30:

1. Strada Baritiu nr 18 - lângă viitorul Fresco Bar
2. Calea Moților nr 119 - lângă stația ClujBike
3. Calea Dorobanților nr 23 - vizavi de Power Business Center

Inițiatorii proiectului își propun să-i aducă pe clujeni pe două roți toată luna, în 2, 9, 16 și 23 iunie.

Mai multe informații și cum puteți susține proiectul găsiți pe Facebook AICI.

Comentarii Facebook