Pentru ce și-a riscat libertatea un clujean. A fost reținut de polițiști



Polițiștii clujeni au depistat șireţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi de combustibil.

La data de 31 mai a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej – Biroul de Investigaţii Criminale au identificat un bărbat de 38 de ani, din comuna Unguraş, bănuit de comiterea unor furturi de combustibil”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 24 aprilie, prin forţarea sistemului antiefracţie, cel în cauză ar fi sustras, din rezervorul unui autotren, 160 de litri de motorină, în timp ce autovehiculul se afla în parcarea unei societăţi de pe strada Vâlcele, din municipiul Dej.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi comis alte două furturi de motorină în cursul lunii aprilie a.c., din autotrenuri parcate pe raza municipiului Dej, fapte la care ar fi participat și alți doi bărbați, din comuna Unguraş.

Faţă de bărbatul de 38 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook