Vineri 7 Octombrie

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor din Florești


Primăria comunei Florești inițiază la finalul lunii octombrie, în perioada 25 - 31 octombrie, a doua etapă a campaniei de sterilizare gratuită a câinilor, care va avea loc pe raza comunei Florești (cabinetul mobil va fi amplasat pe strada Avram Iancu nr. 276). 

Cei care doresc să beneficieze de această campanie trebuie să depună o cerere fie fizic la Registratura Primăriei, fie online pe adresa de e-mail:contabilitate@floresticluj.ro, împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliu stabil in Florești) si carnetul de sanatate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat). Cererea se poate descărca din atasament.

Cum se procedează?

- Ai domiciliul stabil în comuna Florești.

- Te prezinți la Primărie cu buletinul și carnetul de sănătate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat) sau trimiti pe email cererea si actele aferente.

- Completezi o cerere tip și primești un bon/voucher.

- Vei fi anunțat telefonic de desfășurarea campaniei mobile sau cabinetul veterinar unde te poți prezenta (data și ora).

- În ziua programării, te prezinți cu câinele, carnetul de sănătate al câinelui, buletinul și bonul/voucher-ul.

- Transportul și îngrijirea câinelui, înainte și după sterilizare, revin în sarcina proprietarului.

IMPORTANT

În ziua sterilizării, nu hrănești câinele! După sterilizare, îl îngrijești cu atenție, minimum două zile

Numărul de telefon la care vă invităm să sunați este 0755.019.010.

Haideți să dăm dovadă de responsabilitate, pentru a ajuta la combaterea fenomenului de abandon și de reducere a numărului de câini aflați pe domeniul public!

*În cazul în care cainele nu este microcipat, asociațiile pentru protecția animalelor implicate în proiect asigura microciparea gratuita. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunați la: 0755.019.010.

caini.jpg

Comentarii Facebook