Campania ”Nepoți de Crăciun” a adus bunătăți pe mesele a peste 2.000 de bătrâni din Cluj


Cea de-a șasea ediție a proiectului caritabil ”Nepoți de Crăciun” s-a desfășurat la Cluj în perioada 13-18 decembrie, cei de la Asociația „Magic People”reușind săstrângă alimente pentru peste 2000 de bunici din centrele de zi din Cluj.

Astfel, în 13 decembrie, în Polus Center, a avut loc colectarea de alimente pentru cea de-a 6-a ediție a campaniei Nepoți de Crăciun, inițiată de Cristian Gog prin Asociația Magic People. 30 de voluntari au participat la acest proiect, au informat trecătorii despre ce înseamnă acest proiect, ce trebuie să doneze și mai ales cine sunt beneficiarii acestei campanii.

Clujenii au donat alimente de bază (ulei, faină, conserve, cozonac) și au facut poze cu familiile lor la brad, iar copiii s-au bucurat de prezența lui Moș Crăciun și au făcut poze cu el. Cei care au dorit au primit și o variantă print a fotografiilor, în schimbul unei donații.

Anul acesta, programul artistic a fost susținut de semifinaliștii de la „Vreau să cânt”, magicianul Cristian Guna de la Fantasmagia, Mimo Poetul – Fantasmagia și de către minunații bunicuți de la Centrul de vârstnici numărul 1 din Cluj Napoca. Cei de la CDJ-Events au asigurat sonorizarea la eveniment, iar Epic Show au fost alături de organizatori pentru a trezi interesul trecătorilor.

În zilele 2 și 3 voluntarii au selectat alimentele la un depozit pus la dispoziție de către Primăria Municipiului Cluj Napoca, și au reușit să facă peste 2100 de pachete.

În cea de-a 4-a zi, miercuri, Nepoții de Crăciun și-au umplut masinile și au pornit la centrele de pensionari din Cluj, astfel ajungând la:

CLUBUL PENSIONARILOR (str Decebal nr 21)
CLUBUL PENSIONARILOR Cinema Mărăști (Str. Aurel Vlaicu nr. 3A)
CLUBUL PENSIONARILOR Gheorgheni (Parcul DETUNATA)
CLUBUL PENSIONARILOR Someșeni (Str. Traian Vuia nr. 41)
Centrul de seniori Casa Theodora (Strada Timișului 12)

Joi, 17 decembrie, au ajuns la restul centrelor din Cluj:

CLUBUL PENSIONARILOR Zorilor (Str Luis Pasteur nr. 77)
CLUBUL PENSIONARILOR Mănăștur (Str. Arinilor nr. 11)
CLUBUL PENSIONARILOR Grigorescu (Str. Eremia Grigorescu. nr.132)
Centrul Social de Urgenţă (str. DRAGOS VODA nr. 36)
CLUBUL PENSIONARILOR Gara (Strada Horea 108)
Centrul de Zi pentru Vârstnici Nr. 1, Cluj-Napoca (Strada St. O. Iosif)
Misiunea Umanitară ‪Floresti‬‬‬
CLUBUL PENSIONARILOR Dorobanților (Dorobantilor nr 198)

De asemenea, pachetele au ajuns și în afara Clujului, iar organizatorii au mers în a 6-a zi a campaniei în Județul Alba la:

Centrul Educațional Sfânta Varvara Baia de Arieș
Căminul de Vârstnici din Baia de Arieș
Mănăstirea din Lupșa
Mănăstirea din Muncel
La Biserica din Sălciua















Comentarii Facebook