Campania cu stickere ”Ai parcat ca un bou” se extinde. 100.000 de semnături pentru o nouă lege INTERESANTĂ

 

Campania cu stickere ”Ai parcat ca un bou” ar putea să ducă la promovarea unei noi legi prin care șoferii care parchează ca ”boii” să fie amendați pe baza fotografiilor de la cetățeni.

 

Vom limita acțiunea noastră doar la lipit stickere? Nici vorbă!

Iată planul nostru:

 

Pasul 1

Finalizăm aplicațiile pentru smartphones. Prin ele, vom fotografia mașinile parcate neregulamentar. Publicarea pe pagina noastră se va face automat, alături de coordonatele GPS.

 

Pasul 2

Dezvoltăm în continuare aplicațiile astfel încât sa putem memora numerele de înmatriculare și să le afișăm în timp real într-o hartă interactivă. 

Cu cât suntem mai mulți susținători, cu atât cresc șansele să fim ascultați de către autorități. În cazul în care nu se întâmplă, începem să...

 

Pasul 3

Strângem 100.000 semnături și venim cu o propunere de lege care permite acordarea amenzilor pe baza materialelor foto-video făcute de către cetățeni. Și, ca să ducem nebunia până la capăt, ce ați zice dacă cel care surprinde contravenția primește drept comision un procent din valoarea amenzii, în momentul încasării ei, pe baza unui contract semnat anterior cu instituțiile statului?

 

Statul are doar justificări pentru a nu rezolva problemele comunității?

Nu-i nimic, găsim noi soluții!

 

E bine să ai întotdeauna la îndemână și un sticker. Nu știi niciodată când îți e de folos...”, este mesajul postat pe pagina de Facebook ”Ai parcat ca un bou”, care a adunat deja 30.000 de fani.

Comentarii Facebook