Călătorie de coșmar cu “Trenul foamei” de la Cluj la Timișoara! “E stricat si tot merge și se oprește!” - VIDEO


Oamenii care au urcat luni dimineața din Gara Cluj, în trenul care merge la Timișoara, au avut parte de o experiența demnă de infamul “Tren al Foamei”, de pe vremuri.

Călătorii spun că trenul era defect de la plecarea din Cluj, dar acest lucru nu a contat. Au mers asa cu el pana cand s-a defectat total, undeva intre stații, in jurul orei 6.40.

Am pornit la 5.50, din Cluj, nu stiu exact unde suntem acum, stam undeva in camp. Unii călători s-au alertat să deschidă ușile. Dacă arde si trenul acesta ca cel de duminica, de la Oradea și nu pot iesi. Nasul si conductorul umbla dintr-un capat in celălalt, disperați”, ne-a relatat cu călător.

Oamenii au început sa faca scandal, iar dupa o vreme trenul a început sa meargă, cumva forțat. “La fiecare doi pași iarăși se blochează. Oamenilor le este frica să nu se aprindă. Vor să coboare, pentru că le este frică dacă tot se oprește trenul”, ne-a mai spus cititorul.

Se pare ca de la Oradea va fi alocat un alt tren. Ar fi trebuit sa se faca acest lucru de la Cluj, dar nu erau garnituri disponibile.

Comentarii Facebook