Călător bătut de controlorii RATUC Cluj într-o stație de autobuz din Zorilor

 

Un clujean a fost lovit cu pumnii de controlorii RATUC, într-o stație a autobuzului 35, din cartierul Zorilor. 

 

Agresiunea a avut loc sâmbătă seara. Un tânăr și-a cumpărat bilet din autobuz, dar controlorii nu l-ar fi lăsat să îl composteze și l-au dat jos pentru a-l amenda.  ”Cei doi controlori l-au luat de gât și l-au trântit pe chioşcul de ziare, s-au bătut, s-au lovit de nişte bătrânele care stăteau în staţie, după care s-au calmat când au văzut camerele de filmat”, a spus unul dintre martori.

 

O sărit pe bietul băiat, eu stăteam cu sora mea în staţie şi peste noi au venit toţi trei, numai că nu ne au pus la pământ şi-mi zice scroafă bătrână, aşa se comportă un controlor, că sunt mama lui, nesimţitul”, a spus o femeie, martoră la incident, conform Transilvania Live.

 

Un contravenient a fugit şi noi am vrut să-l ţinem până vine poliţia. Toată lumea a sărit pe noi că noi nu avem nici un drept, voi cetăţenii aveţi drepturi şi obligaţii nu. N-a fost nicio bătaie”, a spus unul dintre cei doi controlori.

 

Conducerea RATUC a deschis o anchetă în acest caz.susţine că a deschis o anchetă pentru a se stabili dacă angajaţii au procedat conform regulamentelor interne.

 

 

Foto: Transilvania Live

Comentarii Facebook