Câinii fără stăpân îi terorizează pe clujenii de pe strada Clăbucet


Clujenii de pe strada Clăbucet se confruntă cu un număr mare de câini fără stăpân, care îi pun în pericol.

As dori sa fac o NOUA sesizare in legatura cu problema cainilor vagabonzi din zona strazii Clabucet 9.Problema este una grava astfel incat eu am ajuns sa doresc sa vand apartamentul pe care l-am cumparat abea de 3 luni in aceasta zona.Cainii vin din padure la pubelele de gunoi de la liziera padurii, sunt caini de talie inalta si sunt agresivi. Este o imagine amenintatoare cand vezi cate 5 caini invartindu-se pe acolo si plin de gunoaie imprastiate in jurul pubelelor”, se plânge o clujeancă pe domnuleprimar.ro.

Clujeanca mai punctează și faptul că nu există iluminare publică în zonă, astfel că oamenii nu pot vedea dacă se aproprie vreun câine de ei.

Nu exista iluminat public la liziera padurii. Zona e foarte intunecta si nu stii cand poate sa apara vreun caine din zona, in afara celor de pe aleee,din cauza carora nu ai accces sigur la bloc. Domnule primar var rog mult sa-mi spuneti sincer daca exista vreo rezolvare a problemei in zona.M-am informat si locurile la centrul de ecarisaj nu sunt suficiente ,am inteles ca dupa ce sunt sterilizati si tratati cainii sunt eliberati din nou in zonele unde au fost capturati. Am vorbit cu persoane care locuiesc de cel putin 10 ani in zona si spun ca problema e aceeasi dintotdeauna”, mai spune femeia.

Comentarii Facebook