Câinii de stână din livada Borhanci vin lihniți de foame pe străzile din Cluj! Clujean: „Somn ușor, Poliția Ignoranței!/Ciobanii vor lua alții”-VIDEO


Câinii de stână devin un adevărat pericol public, din cauza condițiile inumane cu care sunt tratați. Lihniți de foame, aceștia ajung pe străzile Clujului din livada Borhanci. Clujenii se plâng că Poliția Animalelor nu face nimic, deși s-au făcut nenumărate reclamații, dar și petiții, în ultimii doi ani.

Mai mulți clujeni au surprins în ultimele săptămâni același câine în cartierul Gheorgheni, dar și în Grigorescu. Animalul „bătut de soartă” refuza să mănânce uneori din cauza stării precare pe care o avea. 

POLIȚIA ANIMALELOR, dormiți la ora asta? Noi nu.

Verificăm ce trebuia să verificați voi. Și tot la fel ca voi, nu dăm amenzi, Doamne ferește!

Fake News din nou! Cineva a sesizat acest câine ca fiind accidentat. Era cu simțurile accidentate respectivul! Nici măcar 1 minut să se uite mai atent la el!

Bun, dar câinele vine seară de seară din livadă la tomberoanele de pe Brâncuși ca să caute mancare.

Biroul pentru Protectia animalelor (și a nepăsării și a infractorilor) a primit cel puțin de la noi câteva petiții pe subiect. Acum o luna un alt câine a fost dus la ecarisaj de la Grand Hotel Italia. Și vor mai fi duși. Și ciobanii vor lua alții.

Nu mai spun despre atacurile asupra căprioarelor. Și probabil și a altor animale. Și de foame precis!

Câine de stână din livada Borhanci. Somn ușor, poliția ignoranței! Am făcut sesizări în ultimii doi ani pentru acele stane și uite unde suntem! În toaletă!”, a transmis Claudiu Olenici de la Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului - OPMCB. 

Același câine a fost surprins și de alți clujeni: 

p1.jpeg

p2.jpeg

p3.jpeg

Comentarii Facebook