Cainii agresivi din Someseni terorizeaza o strada! Un caine de rasa a fost sfasiat


Locatarii din Someseni reclama faptul ca nu mai au liniste din cauza unor caini agresivi lasati nesupravegheati de stapanul lor. O femeie a povestit ca acestia i-au omorat cainele de rasa in timp ce mergea spre strada.

"In data de 17 nov 2011 mergeam cu cainele meu in lesa, caine educat, caine de talie medie, caine care nu facea parte din categoria cainilor agresivi, caine sterilizat, caine cu care 3 ani jumatate nu am luat nici macar un advertisment privind convietuirea in societate, caine dupa care strangeam cand isi facea nevoile... mergeam impreuna (cainele in lesa) spre casa pe trotuar in cartierul Someseni, cand dintr-o curte care avea portile deschise si cainii agresivi nu erau legati, ne-au atacat. Atac atat de violent incat a dus la decesul cainelui meu. Daca in lege scrie clar 'Art.2 Detinatorii de caini care locuiesc in imobile cu gradina si curte au obligatia de a tine cainii legati pe timpul zilei, iar pe timpul noptii acestia vor putea fi dezlegati daca exista imprejmuiri corespunzatoare", a scris Andreea.

"Tin sa mentionez ca tragicul moment s-a petrecut la ora 17.00 in timpul zilei, am depus o plangere la politia din Someseni, prin care ni s-a adus la cunostinta ca nu suntem singuri reclamanti privind cainii din curtea respectiva, ca au fost si oameni care au facut reclamatie privind cainii. Nu ne putem deplasa mereu cu masina si nu doresc nimanui sa treaca pe acolo, e strada principala, nu ai cum sa ocolesti si sa fie atacat cineva sau sa mai moara si alti caini crescuti asa cum cere legea", a mai spus femeia.

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca au declansat un control la adresa precizata de clujeanca. "Politia locala a fost trimisa la adresa pe care clujeanca ne-a spus-o si vom verifica situatia, urmand sa luam masuri impotriva proprietarului", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Comentarii Facebook