UPDATE Câine spânzurat la Câmpia Turzii, după ce a fost chinuit! Imagini ȘOCANTE/ Făptașul a fost prins

 

Un nou caz de brutalitate de nedescris față de animale a fost semnalat la Câmpia Turzii, unde un câine a fost spânzurat după ce a fost chinuit.

 

Instituțiile statului trebuie să se autosesizeze! Trebuie sa va mărturisesc, nu am crezut că mai sunt oameni cu un astfel de comportament agresiv si inuman, să chinui cu atâta vilolență un cățeluș. Am primit un mesaj privat de la o persoana din Câmpia Turzii care era profund indignată de faptul ca un cetatean din cartierul ȘARÂT a chinuit un câine, Iată mesajul integral 

 

”Draga Petre Pop, 

 

Vreau sa iti semnalez un caz de care noi am auzit online pe FB precum un om pe nume......... de pe Sarat, str. NIchita stanescu Nr.....a atârnat de limba un cățel blând al străzii, nevinovat, care S-a lăsat prins de acest ”om” si apoi ucis sămbata trecută. Copii care se jucau afara S-au adunat si au facut pozele atașate mai jos inclusiv copiii dansului, se pare ca le-au postat pe FB. Am încercat personal sa iau legătura cu câțiva martori sau cei care au știut cate ceva despre acest caz si asa am aflat numele su adresa acestui ,om,. 

 

Sunt plecată de multi ani din țara insa militez pentru viata si siguranța acestor sufletele nevinovate care din păcate inca se găsesc pe străzi fiind prada sufletelor reci asemeni acestui om care a ucis acest animal in fata copiilor. 

 

Imi puteti spune cum se pedepsesc prin lege aceste fapte crunte in România zilelor noastre si daca dv puteti anunța autoritățile locale sa faca niște investigații asupra acestiu caz va rog? Ce exemplu S-a putut da acelor copii care su asistat evenimentului? 

 

Puteti ajuta acest caz sa fie auzit? Sau ne puteti pune in legătura cu autoritățile locale care se pot ocupa si investiga cazul? Avem protectia animalelor la Câmpia-Turzii? Mulțumesc si daca aveti nevoie de mai multe informații, va stau la dispoziție”, a postat cel care a semnalat cazul.

 

Vezi imaginile în galeria FOTO.

 

Poliția a anunțat că a demarat o anchetă pentru a fi depistat cel care a omorât câinele.

 

Potrivit Legii 205/2004, privind protecția animalelor, fapta incriminată este uciderea fără drept și cu intenție a animalelor și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, după cum decide instanța de judecată.

 

------------------------------------------

 

UPDATE

 

persoana care a comis fapta oribilă, un bărbat de 35 de ani, a fost prins de polițiști și dus la audieri,. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru uciderea patrupedului.

Comentarii Facebook