Cadavru descoperit in Canalul Morii, pe strada Salcamului, din cartierul Plopilor! FOTO si VIDEO- Atentie Imagini Socante

Va avertizam ca imaginile sunt socante!

 

Trupul unui barbat a fost descoperit in Canalul Morii, pe strada Salcamului, din cartierul Plopilor. Criminalistii au facut cercetarea la fata locului si au dus cadavrul.

 

Trupul barbatului a fost descoperit de trecatori, care au anuntat politia. Potrivit reprezentantilor IPJ Cluj, la fata locului s-a deplasat o echipa de criminalisti care efectueaza cercetari. Cadavrul barbatului a fost descoperit intr-un canal pe strada Salcamului, la numerele 5-6.

 

Purtatorul de cuvant al Politiei, Gina Pop, spune ca e vorba de un barbat de 56 de ani, care a fost gasit in canal. "Informatiile stranse pana acum releva ca este vorba despre un om am strazii, in varsta de 56 de ani. Nu sunt urme de violenta si cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei", a completat Gina Pop.

 

Si echipaje ale SMURD s-au deplasat la fata locului si dupa aproape doua ore, corpul neinsufletit al barbatului a fost scos din Canalul Morii.

Comentarii Facebook