CA -ul numit la Aeroportul Cluj vrea să îl lase în funcție pe Ciceo până la concurs

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat că noul CA al Aeroportului vrea să îl numească pe David Ciceo director interimar până la organizarea unui concurs. 

 

Toți au spus textual că nu doresc să îi ia locul lui Ciceo și au recomandat ca Ciceo să rămână interimar până la concurs. Acest CA de la Aeroport s-a constituit și s-a întrunit și membrii au dat declarație că nu vor să conducă ei Aeroportul pentru că acolo trebuie să fii specialist și să te cheme Ciceo. 

 

CA a semnat contractele de mandat și există declarație scrisă că ei trebuie să rămâmă Ciceo. Dacă va trebui, voi modifica hotărârea și voi scrie că trebuie să rămână Ciceo.

 

Directorul Ciceo nu este directorul de securitate a Aeroportului, ci este Pop. 

 

Un director nu are cum să aprecieze dacă o hotărâre de Consiliu este legală sau ilegală până când un judecător spune că este ilegală. Dacă spui că este ilegală însemană că nu respecți autoritatea CJ, care a dat 120 de milioane de euro pentru pistă și cele două terminale. 

 

CJ a alocat sume uriașe. Niciun ban nu s-a întors la nivelul județului în ultimii 10 ani. E singura regiei care contestă, iar dacă alții le-au înțeles, trebuie să înțeleagă și ei”, a explicat Alin Tișe.

Comentarii Facebook