Bunicuța 007 din Cluj a prins TREI hoți care furau dintr-un autobuz - VIDEO de SENZAȚIE

 

Poliția a anunțat prinderea a trei bărbați, în flagrant, în timp ce furau portofelul unei femei într-un autobuz din Cluj-Napoca.

 

Potrivit polițiștilor, cei trei, cu vârste cuprinse între 44 şi 52 de ani, au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau portmoneul unei femei, de 45 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce aceasta călătorea cu un mijloc de transport în comun. Portofelul persoanei vătămate, care se deplasa pe raza municipiului Cluj-Napoca, conţinea documente şi carduri bancare.

 

Bărbaţii, din judeţele Brăila şi Prahova, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

Cea care i-a oprit pe hoți a fost o bunicuță, supranumită ”Bunicuța 007”.

 

În filmuleţ, se poate vedea, la minutul 08:54:30, cum cei trei hoţi se concentrează pentru a o jefui pe Bunicuţa 007. Aceasta s-a prins de ce se întâmplă și a ieșit din încercuirea celor trei hoți.

 

La minutul 08:58:28, hoții au încercuit o tânără din Bistriţa Năsăud căreia i-au furat portofelul. La 08:59:18, Bunicuţa 007 a avertizat-o pe tânără de furt, iar șoferul, la cererea altui călător a blocat ușile, până la sosirea poliției, notează novăcescu.ro.

 

Bunicuța 007 a rezistat presiunilor făcute de doi dintre hoți, care au vrut să o indimideze. 

 

Felicitări bunicuței pentru spiritul ei civic.



Comentarii Facebook