Bucurie pentru bătrânii de la un azil din Cluj! Un bărbat care a crescut de la 10 ani într-o casă de copii i-a servit cu înghețată


Remus a crescut de la 10 ani într-o casă de copii, iar acum face acte caritabile. Tânărul de 37 de ani din Cluj a vrut să-i facă pe bătrânii cazaţi într-un azil din oraş să se simtă din nou tineri. Aşa că nu a stat prea mult pe gânduri și a cumpărat îngheţată pentru toată lumea. Bătrânii l-au primit cu braţele deschise şi cu lacrimi în ochi.

Remus Rostaş a crescut de la 10 ani într-o casă de copii, iar de 20 de ani face acte caritabile, în semn de recunoaştere pentru ajutorul pe care l-a primit în cele mai grele momente ale vieţii. 

E bine să ajuţi nişte oameni din suflet pentru că aşa mi-a dat Dumnezeu un suflet să ajut copii, oamenii în vârstă. N-am avut o viaţă foarte bună şi îmi place să fac asta de la Dumnezeu", a declarat Remus Rostaş. Aşa a decis să meargă la azilul de bătrâni din Cluj-Napoca, într-o zi caniculară. Le-a împărţit tuturor îngheţată pentru a-i face să se simtă din nou tineri, dar şi pentru a le arăta că există oameni cărora le pasă de ei, scrie Observator.

Directorul medical al azilului a lăudat gestul tânărului. Chiar dacă ni se pare că este un gest mic, pentru unii oameni acest gest contează.

Pentru ei este o bucurie deosebită. Vreau să-i mulțumesc lui Remus care practic este copilul căminului, aici a crescut, de când este mic, a dormit aici a locuit aici la noi, că nu ne uită", a declarat Loránt Szentágotai, pentru sursa citată.

Remus nu se opreşte aici cu faptele bune. Vrea să ajute cât mai multe persoane în nevoie, de la sărmani, la copii orfani. În septembrie, Remus le va oferi elevilor rechizite, ghiozdane sau hăinuţe, pentru a fi pregătiţi pentru începerea noului an şcolar.

Foto: Observator

Comentarii Facebook