Sambata 28 Ianuarie

VIDEO/FOTO. Accident teribil pe centura Vâlcele-Apahida. Trei autospeciale și un echipaj SMURD acționează la fața locului


Pompierii clujeni intervin în aceste momente la un grav accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida, în care au fost implicate două autocamioane și un autoturism.

La fața locului acționează trei autospeciale și un echipaj SMURD. Șoferii celor două autocamioane au rămas încarcerați, iar salvatorii acționează în aceste momente pentru asigurarea accesului către aceștia și evacuarea din cabinele contorsionate.”, anunță ISU Cluj. 

Ocupanții din autoturismul avariat erau ieșiți în afara acestuia în momentul sosirii echipajelor de intervenție la locul accidentului. Aceștia sunt consultați de către personalul medical.

Actualizare: 

Echipajele care intervin la accident au fost suplimentate cu un echipaj SAJ. Șoferii celor două autocamioane au fost descarcerați și preluați de către echipajele SAJ pentru a fi transportați la spital. La prima evaluare aceștia erau în stare de conștiență și cooperanți, însă prezentau multiple traumatisme. Încărcăturile celor două camioane constau în sticle cu apă și cartoane. 

Pompierii au acționat pentru descarcerarea și extragerea victimelor încarcerate folosind echipamentele din dotare și au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență. De asemenea, au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor și pentru siguranța salvatorilor la locul intervenției, anunță ISU Cluj.

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe Varianta de Ocolire Cluj Nord-Est, la km 15+700m.

Din primele informații, un ansamblu de vehicule (format din autocamion și remorcă), condus de un cetățean sârb, care se deplasa înspre localitatea Vâlcele, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeași direcție, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Mureș. 

În urma impactului, autocamionul ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (format din cap tractor și semiremorcă), condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Republica Moldova. Conducătorii autocamioanelor au necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportați la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.”, anunță IPJ Cluj.

Comentarii Facebook