Bucatarul Adi Hadean si mentalistul Cristian Gog isi aduna "puterile" pentru a ajuta 50 de batrani cu alimente


Bucatarul Adi Hadean si mentalistul Cristian Gog vor sustine miercuri, 22 decembrie, de la ora 19.00, la Polus Center, un spectacol pentru ajutorarea a 50 de batrani.

Adi Hadean a lansat invitatia tuturor clujenilor de a veni in zona Food Court pentru a asista la "micile demonstratii pe care le vom face pentru voi, Cristian si cu mine (el de mentalism, eu de gatit) si sa puneti intr-o plasa un ceva, o sticla de apa, un kilogram de zahar, o cutie cu bomboane, un compot de ananas, un salam, o roata de cascaval, orice vreti voi si credeti ca s-ar potrivi pe masa ori in preajma unor batrani. O sa strangem tot ce donati voi si o sa ducem pachetele la un centru de zi, frecventat de batranii cu posibilitati putine, dar cu nevoi ca ale oricarui alt om trecut de o varsta".

Mentalistul Cristian Gog va sustine o demonstratie, iar Adi Hadean promite ca va oferi un show culinar pe cinste. "Vom incerca sa va convingem sa donati destul cat pentru 50 de pachete. Macar 50 de pachete, pentru 50 de bunici", a mai afirmat Adi Hadean, pe blogul personal.

 

Adi Hadean si Cristian Gog au lansat mesajul catre toti clujenii care vor sa intinda o mana de ajutor de a veni miercuri, de la ora 19.00, la centrul comercial Polus Center.

Comentarii Facebook