”Bravo băieți!”. Un echipaj de pompieri din Cluj a repus pe drum o camionetă derapată în șanț - FOTO


Un grup de pompieri care se deplasa spre festivalul de la Bonțida a ajutat un șofer, care derapase cu camioneta plină cu nisip în șanțul de pe marginea drumului. 

Pompierii urmau să își schimbe colegii la festival și au trecut, din întâmplare, pe lângă o autoutilitară ce derapase în șanțul de pe marginea drumului.

Șoferul și soția lui erau speriați și se străduiau din răsputeri să readucă camioneta încărcată cu nisip pe șosea pentru a ajunge acasă.

Pompierii s-au oprit pentru a verifica dacă au nevoie de prim ajutor și au răsuflat ușurați când au văzut că nu au existat răniți. Au fost impresionați de supărarea celor doi soți ce își doreau foarte mult să ajungă acasă, așa că s-au înțeles din priviri că ar putea să le de-a o mână de ajutor.

Cei opt pompieri din Detașamentul Turda și reședința unității, ajutați de doi bărbați binevoitori, au pus umărul și au reușit să readucă camioneta pe roți. Ba chiar să le și păstreze o parte din nisipul ce se scurgea în șanț din bena autoutilitarei.

Văzând mașina pe roți, ce doi soți s-au bucurat foarte mult, le-au mulțumit pompierilor și au pornit într-un suflet spre casă”, au transmis colegii pompierilor..

Felicitări pentru spiritul civic!

292591735_416063133884190_6876257566417246307_n.jpg

Comentarii Facebook