Miercuri 24 Aprilie

Bonnie si Clyde de Cluj au jefuit doi batrani in propriile case


Un cuplu de indragostiti a fost retinut de politistii clujeni, fiind principalul suspect in cazul a doua talharii care au avut loc in oras in 20 august.

Dupa modelul Bonnie si Clude, celebrul cuplu de infractori care a actionat in SUA in anii '30, cei doi au patruns in locuinta unor batrani si i-au jefuit de banii pe care ii aveau.

"In cursul zilei de luni, 22 august, politistii clujeni au depistat pe C. Alexandru-Cristian de 22  ani, din Cluj-Napoca, si pe C. Claudia, de 23 ani, din Teius, ca fiind principalii suspecti de savarsirea pe raza municipiului resedinta de judet a doua fapte de talharie. In fapt, in 20.08.2011, cele doua persoane suspecte au patruns in locuintele unor persoane varstnice, 84 ani si respectiv de 91 ani, unde prin acte de violenta i-au deposedat de bunuri si bani", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Alma Brehariu.

Cei doi sunt cercetati pentru talharie si violare de domiciliu si au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii Facebook