Duminica 27 Noiembrie

Bone Ferenc, bărbatul care a ucis-o în luna mai pe Beata Molnar, iubita sa, rămâne în închisoare


Bone Ferenc, bărbatul care a fost reținut la sfârșitul lunii mai după ce și-ar fi ucis iubita, pe Beata Molnar, rămâne în arest preventiv.

Tribunalul Cluj a admis luni, 22 august, propunerea Parchetului privind prelungirea arestului preventiv a criminalului, Bone Ferencz, care, în urmă cu două luni a omorât-o pe Beata Molnar. 

În temeiul art. 236 alin. 1 rap. la art. 223 alin.2 din Codul de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, prin urmare dispune prelungirea măsurii arestării preventive luate prin încheierea penală nr. 608/C/27.05.2022 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, faţă de inculpatul BF, aflat în Centrul de reţinere şi arest preventiv din cadrul IPJ Sălaj, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25.08.2022 şi până la data de 23.09.2022, inclusiv”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

În baza art. 272 din Codul de procedură penală stabileşte în favoarea Baroului Cluj suma de 313 lei cu titlu de onorariu pentru apărător din oficiu - av. PE.În baza art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, 22.08.2022”, se mai arată în comunicat. 

Bone Ferenc și-a recunoscut fapta

Bone Ferenc, iubitul Beatei Molnar, tânăra dată dispărută din Cluj și găsită moartă în Bihor, a recunoscut la sfârșitul lunii mai că el este cel care a omorât-o. Bărbatul și-a ucis iubita pentru că Beata Molnar a refuzat să se căsătorească cu el și i-a abandonat trupul în spatele unei benzinării din Bihor.

Citește și: Filmul crimei comise de profesorul clujean, Bone Ferenc. Procurori: Și-a ascuns urmele și a recunoscut totul

Bărbatul spune că „și-a pierdut mințile” când a auzit refuzul, dar „nu și-a dorit să o omoare”. El le-a povestit anchetatorilor că doar în momentul în care femeia și-a schimbat culoarea feței și nu s-a mai mișcat și-a dat seama de fapta pe care a comis-o.

Ulterior, Bone Ferenc a plecat în Oradea pentru a se ascunde. Bărbatul s-a ascuns în vagonul unui tren dezafectat, din apropierea Gării CFR, până când l-au prins polițiștii acolo. Prezența mașinii sale în zonă a fost semnalată de un cetățean, iar ulterior activitățile investigative au condus la depistarea lui.

Citește și: Unde a fost găsit Bone Ferenc, principalul suspect în cazul asasinării tinerei dispărute de la Cluj. Polițiștii au refăcut traseul tragediei


Comentarii Facebook