Duminica 28 Aprilie

Bombardierul care a isterizat Clujul a fost arestat! E acuzat de multe fărădelegi, inclusiv amenințare si agresiune cu arma alba


Bombardierul care a isterizat opinia publică din Cluj-Napoca prin faptele lui a fost arestat de judecători pentru 30 de zile, fiind considerat un pericol public.

Față de tânărul reținut la data de 23 octombrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a dispus azi, 24 octombrie a.c., măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul s-a filmat călare pe placheta de bronz din Turnul Croitorilor, in timp ce dansa pe manele, iar apoi a agresat o tânăra intr-un troleibuz. Dani Lingurar era însoțit de alți doi tineri. După ce Politia a anchetat cazul, cei trei au început sa se certe pentru ca unul dintre complicii lui Dani a colaborat cu anchetatorii si a oferit detalii despre cele întâmplate în autobuz. Atunci, bombardierul l-a amenințat pe respectivul cu moartea, existând o filmare în acest sens. Vezi AICI filmarea.

Tânăra agresată a spus ca cei trei au folosit un spray lacrimogen si au amenințat-o cu un cuti, lucru confirmat de polițiști. 

Politia continua cercetările si in cazul altui tânăr amenințat, duminica seara

Totodată, ca urmare a sesizării din data de 22 octombrie a.c., referitoare la un incident petrecut în zona unei stații pentru mijloacele de transport în comun, din Cluj-Napoca, când un băiat de 13 ani ar fi fost abordat de persoane necunoscute și amenințat, polițiștii au continuat cercetările necesare pentru identificarea persoanelor bănuite, stabilindu-se faptul că este vorba de 4 minori, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani.

În continuare, cazul rămâne în atenția polițiștilor pentru a dispune măsurile necesare în temieul legii.

De altfel, menționăm faptul că potrivit art. 113 alin. (1) și alin. (3) din Codul penal, „minorul care nu a împlinit vârsta de 14 ani nu răspunde penal”, iar „minorul care are vârsta între 14 și 16 ani răspunde penal numai dacă se dovedește că a săvârșit fapta cu discernământ.”

Comentarii Facebook