Bogdan Pivariu ales președinte al PNL Florești


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a fost ales președinte al filialei PNL din Florești, în urma alegerilor din 2 iulie. 

Pivariu a fost numit interimar la începutul anului trecut, ”într-un moment în care niciunul dintre noi nu își imagina ce avea să urmeze în scurt timp. Pot să vă mărturisesc că anul 2020 a fost de departe una dintre cele mai grele încercări. Pe toate planurile. Ce știu astăzi, la un an și jumătate de când fiecare dintre noi am dat "restart" vieții și normalității, este că atunci când avem în față cele mai mari provocări, dacă rămânem împreună vom reuși. Atunci când teama și necunoscutul zilei de mâine îți umbresc gândurile, credința că ai alături coechipieri care împărtășesc aceleași valori, te determină sa depășești orice obstacol care stă în cale”, a declarat acesta. 

Noua conducere:

Președinte: Pivariu Bogdan 

Secretar General: Chioreanu Alina 

Vicepreședinți: 

Moga Bogdan 

Laar Andras 

Cristoltan Camelia 

Avram Valentin 

Irimies Vasile 

Crisan Gabriel 

Iakab-Chirca Anca

Martin Edmund

Membrii:

Micle George

Irimies Viorel 

Brad Adriana 

Hinteuar Tatiana 

Danciu Emil 

Arisan Dragoș 

Cristurean Florin

Moldovan Sebastian 

Trezorier 

Lucaci Felix

Noul Birou Politic Local va gestiona activitatea politică pentru viitori 4 ani.

Alături de noi au fost prezenți: președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, președintele OFL Cluj, Mihaela Suciu, președintele TNL Cluj, Maria Forna,  deputații Radu Moisin și Sorin Moldovan, dar și de colegii din PNL Cluj, TNL Cluj, din Consiliul Județean Cluj si Consiliul Local Cluj.

Comentarii Facebook