Bogătașul cu McLaren are suflet caritabil! I-a făcut o surpriză unui puști cu probleme - VIDEO

 

Mihai Rad, unul dintre oamenii de afaceri clujeni care a făcut bani din IT, este implicat și în evenimente caritabile. 

 

Mihai i-a făcut o surpriză unui copil care are probleme cu auzul și l-a plimbat cu ”taxiul galben”, adică un Ferarri 458 de toată frumusețea. Mihai Rad a și donat suma de 500 de euro familiei copilului, care are nevoie de operație pentru a-și recăpăta auzul. 

 

Mihai iti multumim din suflet pt pot ce ai facut pt noi.... chiar daca Matias nu intelege ce s-a intamplat acolo, Ionut a fost foarte incantat. Pentru el a fost cea mai frumoasa zi din viata lui. Asa mi-a spus el, iti multumesc pentru frumoasa zi pe care le-ai oferit-o copiilor mei si iti multumim din toata inima si pentru donatia pe care ne-ai oferit-o 500 euro, o suma ca conteaza enorm de mult pt noi + timpul tau si ”masinuta- jucaria galbena sau taxiul galben cum l-ai numit”, pe care l-ai pus la dispozitie pentru noi....tot respectul din lume ,un om minunat ...MULTUMESC”, i-a transmis mama lui Matias.

 

Știri de Cluj a publicat un material zilele trecute despre ”bogătașul cu McLaren”, iar Mihai Rad ne-a transmis că ar trebui să promovăm și evenimentele lui caritabile. 

 

Tinand cont de succesul rasunator avut de filmarile mele in ultimele zile, va mai propun pentru vizualizare cateva materiale - si pun pariu pe un Lamborghini Aventador Roadster MY 2015 (*hint hint) ca despre astea nu veti vedea articole”, a scris Mihai Rad pe Facebook.

 

El a mai adăugat că a avut un control de la ANAF. ”Enigma lor s-ar rezolva cu o vizita la ANAF. Intamplarea face ca de cateva saptamani am avut un control pe activitatea din ultimii 5 ani si am primit 0 lei amenda, deci pica si rugaciunile lor cu "sa vina DNA-ul”, a mai afirmat Mihai Rad.

Comentarii Facebook