Boc spune că s-au depus 1.282 de cereri online pentru un loc la creșă. O mămică reclama că sistemul nu merge


Primarul Emil Boc i-a răspuns unei mămici care a reclamat că nu a putut depune online cererea pentru înscrierea la creșă, pentru că sistemul online nu funcționează.

Am raportul pe masă. 1282 de persoane au completat online dosarul pentru înscrierea la creșă. Cum adică nu? Vreți să notați? 1282 de persoane au completat online cererile. Din punctul acesta de vedere, aceasta este comunicare ape care o am. Îi sfătuiesc pe clujeni să folosească în continuare procedurile online. Dacă sunt probleme punctuale, dar când sunt 1282 de cereri depuse online, cred că spune totul și că programul a funcționat”, a spus Emil Boc, la Napoca FM.

Ce a relatat o mămică:

Bătaie de joc la înscrierile la cresa.

Pentru a reuși sa depui un dosar la înscrierea la creșă în Cluj-Napoca trebuie sa stai minim 4 ore la coada.

Majoritatea dosarelor sunt respinse pentru lipsa ștampilei pe adeverința de angajator în ideea în care, din 2016, nu mai e nevoie ștampila pe vreun act, dar juristul creselor insista pe ideile lui comuniste.

Noi mamicile, care am stat cu orele în calduri si cu copiii obosiți în brațe vrem sa îi transmitem dlui primar ca am fi depus online dosarul, dacă sistemul ar fi funcționat.

La fel ca și anul trecut, site-ul primăriei se bloca din 2 în 2 minute”, ne-a relatat Teodora Pop. 

Comentarii Facebook