Miercuri 20 Ianuarie

Boc, nemulțumit la Zilele Culturale Maghiare. Motivul este surprinzător - FOTO


Primarul Emil Boc ar fi fost nemulțumit la pregătirile de la Zilele Culturale Maghiare. Acest incident este straniu, pentru că primarul are, de obicei, o atitudine de bună voință.

Totul s-a petrecut în jurul orei orei 14.00. primarul Emil Boc a plecat de la primărie și și-a făcut apariția în Piața Unirii, piața centrală a orașului, unde pregătirile sunt în toi, pentru cea de-a zecea ediție a Zilelor Culturale Maghiare. Emil Boc a făcut o vizită neanunțată, s-a adăpostit la umbra unei căsuțe amplasate special pentru eveniment.

După câteva minute de observație, primarul Emil Boc a început să scrie mesaje și să dea insistent telefoane fiind vizibil nemulțumit, vorbind apoi și cu doi polițiști locali aflați în zonă. Surse din cadrul Poliției Locale Cluj aflate la fața locului au confirmat faptul că primarul a fost iritat de zgomotul prea mare produs de repetițiile care se desfășurau în acele momente pe scena amplasată în Piața Unirii. Acesta le-ar mai fi ordonat polițiștilor locali să ceară organizatorilor să dea volumul mai încet. Mai mult ar fi cerut și o somație pentru aceștia. După acest fapt, Emil Boc a plecat probabil înapoi la primărie, iar polițiștii locali au început imediat să dea telefoane pentru a pune în practică ordinele primite, scrie DC news.

.

Comentarii Facebook