Boc interzice școlilor să le mai ceară părinților bani de săpun, hârtie igienică și consumabile


Primarul Emil Boc a trimis o adresa prin care le interzice școililor să le mai ceară părinților bani de săpun, hârtie igienică și consumabile.

Având în vedere unele sesizări venite din partea părinților cu privire la faptul că în unele unități de învățământ preuniversitar de pe raza municipiului Cluj-Napoca se solicită de către scoală (educatoare, profesori diriginți) sume de bani pentru cumpărarea unor materiale (consumabile, săpun și/sau hârtie igienică) vă rugăm să luați măsuri în acest sens și să faceți verificări și să interziceți cu desăvârșire astfel de practici în unitățile de învățământ pe care le conduceți.

Consiliul Local și Primăria Cluj-Napoca alocă în fiecare an școlar sun buget generos unităților de învățâmânt preuniversitar de pe raza municipiului Cluj-Napoca, care trebuie să asigure curățenia din grădinițe și școli, un climat civilizat și sănătos copiilor. 

În acest context, vă rugăm să aveți în vedere ca pe viitor astfel de situații să nu se mai regăsească în școlile de pe raza municipiului Cluj-Napoca”, se arată în adresa trimisă de Emil Boc școlilor.  

71712868_3061032373968919_2123453963108876288_n.jpg

Comentarii Facebook