Boc în RĂZBOI cu constructorii de blocuri? În Bună Ziua și Borhanci nu se mai emit autorizații


Primarul Emil Boc anunță că va fi emisă o hotărâre de consiliu local prin care se va stabili clar că nu se mai emit autorizații de construcție în cartierele Borhanci și Bună Ziua.

În Borhanci și Bună ziua se vor limita construcțiile. Va fi și o hotărâre de consiliu local. Când se va emite autorizația de lărgire a străzilor Bună Ziua și Borhanci, se vor emite și autorizații de construcție”, a spus primarul Emil Boc, la o emisiune radio. Interesant este că pentru cartierul Bună Ziua, primarul a mai spus și în 2018 că nu vor mai fi emise autorizații de construcție, dar blocurile continuă să apară.

Întrebat, ”cine poate construi și cine nu?”, edilul a venit cu noi amănunte: ”Se fac studiile de trafic și până la sub 20 de apartamente pe proiect s-a permis construcția și s-a emis autorizații de construcție, pentru că nu se aduce un impact major la trafic, dar peste nu se poate”. 

În Borhanci, un cartier care are o stradă cu o bandă pe sens, apar peste tot blocuri sau cartiere private, după ce constructorii s-au prins cum pot fenta vorbele primarului.

Comentarii Facebook