Cluj: Trotuarele prost făcute, un pericol pentru copii. „Cel mare și-a prins piciorul într-o gaură, căruciorul a rămas pe trecerea de pietoni”


De-a lungul timpului mai multe mame din Cluj-Napoca și din împrejurimi s-au plâns cu privire la trotuarele înguste, cu gropi și stâlpi, cu mașini parcate, pe care nu-și pot plimba copiii, fie ei în cărucior sau nu. 

Miercuri, o mamă din Florești a povestit ce a pățit ea, în timp ce era la plimbare cu cei doi copii ai săi, unul de 4 ani de mână și altul în cărucior.

În momentul în care semaforul s-a făcut verde și doreau să traverseze strada, copilul pe care îl ținea de mână, și-a prins piciorul într-o gaură și a căzut. Femeia a sărit să-l ridice, iar căruciorul cu bebelușul a rămas în stradă. Semaforul s-ar fi făcut verde pentru mașini în scurt timp și, cu toate că șoferii n-ar fi pornit să lovească bebelușul, presiunea resimțită de o mamă în astfel de momente este foarte apăsătoare.

 „Îmi cer scuze ca îmi vărs of-ul aici, dar după întâmplarea de ieri.

 Oare este posibil să existe în comună și în toată România: trotuare largi, fără gropi, fără mașini parcate pe ele, fără șanțuri periculoase lângă trotuar(mămicile cu cărucioare și copii să se plimbe liniștite fără griji); drumuri fără gropi, neaglomerate și treceri de pietoni sigure, să nu aibă găuri, gropi și alte minunății?

 Ieri, eram la trecerea de la fosta Raiffeisen Bank, cu copilul de 4 ani de mână și bebe în cărucior, se face verde, dăm să trecem când cel mare își prinde piciorul, glezna într-o gaură. Cade direct pe burtă, căruciorul pe trecere, gata să se facă verde pentru mașini.

 Ca norocul că un domn minunat a sărit să mă ajute, a scos piciorul copilului, s-a uitat să vadă dacă e ok glezna și a luat în brațe bebelușul care și el plângea până am reușit să îl calmez pe cel mare. 

 Vreau să-i mulțumesc aici din nou, dacă e cumva pe grup! M-a ajutat enorm și așa eu nu m-am panicat. Mă bucur că mai există așa oameni care ajută un străin la nevoie”, a povestit femeia.


Comentarii Facebook