Boc ”curentat” de moderatorul emisiunii la o discuție pe tema creșelor: Dacă vă porneați acum 2 ani, acum era rezolvată problema


Primarul Emil Boc a fost ”curentat” de moderatorul emisiunii de la Napoca FM, Lucian Danciu, cu o vorbă care stă pe limba părinților care nu prind loc la creșă. Toți se întreabă ”De ce Primăria nu a făcut din timp creșe, mai ales că sunt date demografice, care arată câți copii se nasc?”.

Ieri am semnat dispoziția de identificare a unei locații pentru a construi o creșă în Iris și în Dâmbul Rotund. Este în zona unde nu avem creșă. Am și spus că nu mă opresc până când nu vom construi atâtea creșe, până când le scoatem la mica publicitate, pentru că nu mai vin copiii. Glumesc, dar vreau să rezolv problema asta”, a declarat primarul Emil Boc.

Moderator: V-ați pornit tare pe chestia asta...

Emil Boc: Am pornit-o pentru că văd că nu mă ajută nimeni!

Moderator: Dacă vă porneați acum 2 ani, cred că dădeați deja anunțul la mica publicitate!

Emil Boc: Aici sunteți incorect, pentru că noi în fiecare an am dat o creșă în folosință, cel puțin. Nu facem chestia asta de ieri, de azi, ci de 10 ani. De asta e toată presiunea pe Cluj-Napoca pentru că noi facem creșe. De la 400 de locuri la 1400… Să fim serioși. Din 15 octombrie, vom mai avea în plus 352 de locuri, față de repartizarea din 1 iunie. 

Moderator: Poate vă exindeți să faceți creșe și în Florești, Baciu...

Emil Boc: Am văzut că se mișcă ceva, dar cel mai bine se mișcă cei din Florești și Gilău. 

Comentarii Facebook