Boc: Am luat 9,25 la BAC. VEZI ce sfaturi le dă primarul celor care au picat Bacalaureatul VIDEO


Primarul Emil Boc şi-a adus aminte de perioada în care a dat şi el BAC -ul şi ce medie a avut. Edilul şef al Clujului le-a dat şi unele sfaturi celor care dau acum examenul şi au picat.

"Am luat examenul cu 9,25. A fost un examen de o complexitate medie. Aşa am înţeles că a fost şi anul acesta. Au spus şi elevele de zece că a fost un examen de o complexitate medie.  Cel mai important mesaj pe care eu l-am înţeles şi pe care vreau să îl transmit tuturor liceenilor este că, dacă se învaţă, se poate reuşi.

Nu sunt incompatibile cele două aspecte ale tinereţii: distracţia şi învăţatul. Ambele merg mână în mână. Important este să faci cu măsură din fiecare.

Elevele care au luat zece la Bacalaureat au demonstrat că ştiu să se şi distreze, dar ştiu şi pot să fie performante la învăţătură. Şi că nimic, dar absolut nimic în lume, nu poate înlocui efortul individual. Nici profesorul, nici părintele, nici meditaţia. Sigur că pot ajuta, dar nu pot suplini efortul şi munca individuală pe care fiecare pot şi trebuie să îl facă pentru a reuşi şi la Bacalaureat şi în viaţă", a explicat Emil Boc.

Primarul Clujului le-a premiat pe cele patru eleve din oraş care au terminat cu media zece examenul de Bacalaureat din acest an.

 

Elevele de ZECE din Cluj-Napoca, premiate de Boc cu o vacanţă la mare FOTO

Comentarii Facebook