Joi 8 Decembrie

Elevă din Cluj cu ZECE la BAC: Staţi mai puţin pe Facebook şi învăţaţi, dacă vreţi să luaţi BAC - ul VIDEO


Alexandra Marian, o elevă de la Liceul "Gheorghe Şincai" care a luat zece la BAC, a transmis un mesaj generaţiei Facebook.

"Mi se pare un gest foarte frumos. Le mulţumesc mult şi domnului primar pentru acest cadou. Sper ca în această vacanţă de 7 zile, pe care ne-o oferă să mă relaxez pentru ca după Bacalaureat, care a fost un stres chiar dacă am luat zece, să reuşesc să mă relaxez.

Vine apoi un alt hop şi anume facultatea. Am învăţat pentru Bacalaureat pe parcurs, iar în clasa a XII -a am aprofundat mai mult materia, iar în cele două săptămâni până la Bacalaureat doar am recapitulat pentru a obţine acest rezultat", a spus Alexandra Marian.

Eleva de la liceul Şincai le-a dat şi un sfat celor care au picat BAC -ul.

"Vreau să le transmit să se mobilizeze pentru a doua sesiune. Le urez succes şi sper să obţină de data aceasta un rezultat de trecere. Contează şi dedicaţia profesorilor, dar în primul rând elevii trebuie să considere Bacalaureatul un pas spre viitorul lor şi trebuie să îl ia în serios", a mai spus Alexandra.

Despre reţelele de socializare şi cluburi, eleva spus că: "Trebuie luate cu moderaţie aceste lucruri, atât Facebook, cât şi cluburile. Nu trebuie să stea doar să înveţe, dar nici să cadă în cealaltă extremă".

"Cred că faţă de modelele false care se promovează la televizor, noi chiar merităm să fim promovaţi", a spus şi  Anamaria Mihăilă, eleva de la Liceul Nicolae Bălcescu.

 

Cele patru eleve de la liceele clujene, care au terminat BAC -ul cu media zece, au fost premiate de primarul Emil Boc cu câte o vacanţă la mare. Miercuri vor fi premiate de prefectul Gheorghe Vuşcan, iar joi de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

 

Elevele de ZECE din Cluj-Napoca, premiate de Boc cu o vacanţă la mare FOTO

Comentarii Facebook