Boc a pus biciul pe muncitori, ca să termine de 1 Decembrie de ”betonat” zona din fața Teatrului Național - FOTO


Esplanada din fața Teatrului Național Cluj este aproape terminată, muncitorii fiind zoriți chiar de Emil Boc să termine de turnat beton și de montat granitul. 

În fața Teatrului Național din Cluj-Napoca, în Piața Avram Iancu, în 1 decembrie va avea loc parada de Ziua Națională a României. 

Esplanada arată acum mai modest decât înainte. A fost redus numărul de scări și a fost crescut spațiul plan din fața acestora. Spațiul verde a fost deja montat, cu rulouri de iarnă și arbuști decorativi. 

Clujenii au criticat modul în care s-a făcut modernizarea. „Horror. Probabil o firma "de casa" care a subcontractat , pt sifonat fonduri, că nu cred ca niște specialiști adevărați în pavaje ar putea face o asemenea oroare.”, „Afaceri de cumetrie”, „Atitudinea de "las' că-i bine și așa" face Clujul să pară/să devină de "doi bani" și să te împiedici, ca să te trezească să te uiți pe unde calci, cum să calci, ca să nu-ți rupi tocurile, să nu cazi etc.... Trist și revoltător!”, „E plin Clujul de lucrări scumpe, făcute prost…”, „Și dalele sunt foarte urâte oricum dar măcar să fie puse calumea”, sunt doar câteva dintre comentariile clujenilor. 

WhatsApp Image 2022-11-28 at 14.39.47.jpeg

Comentarii Facebook