Boc a împărțit cadouri bătrânilor de la Azilul din Mărăști - FOTO și VIDEO

 

Primarul Emil Boc le-a împărțit pungi cu cadouri de Anul Nou bătrânilor internați la Centrul de Asistență Socială din cartierul Mărăști.

 

Mă bucur că putem să le facem un cadou acestor oameni. Vin în fiecare an. Am venit și ca prim ministru și acum vin și ca primar, pentru a fi alături de ei”, a declarat Emil Boc.

 

Primarul Emil Boc s-a întâlnit cu "prieteni vechi" la centrul unde a împărţit cadourile, mulţi dintre ei fiind internaţi acolo de mai mulţi ani, timp în care s-au mai întâlnit cu primarul Clujului cu ocazii asemănătoare.

 

După ce a împărţit cadourile bătrânilor, primarul i-a felicitat pe asistenţii şi asistentele angajate la Azilul din Mărăşti, pentru eforturile pe care le fac şi pentru modul în care sunt îngrijiţi bătrânii, după care au făcut o poză de grup.

Se vede că aici lucrează oameni cu suflet şi, dacă nu aţi avea suflet, nu aţi mai fi aici, cu greutăţile pe care le întâmpinaţi. Vă doresc un An Nou fericit şi mai bun decât a fost acest an”, a urat Boc, angajaţilor centrului.

 

Cadourile au fost împărțite vineri dimineața, de la ora 11.00.

 


Comentarii Facebook