Bob Rădulescu, atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis: „Un țâfnos arogant!”


Actorul clujean Bob Rădulescu a criticat dur vizita în Egipt a preşedintelui Klaus Iohannis într-un moment în care spitalele fac cu greu faţă valului 4 al pandemiei şi în fiecare zi mor sute de români.

Cunoscut pentru poziţionările lui ferme în chestiuni ce ţin de interesul public, actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu a ţinut neapărat să-l critice pe Preşedintele României după ce şeful statului că a plecat într-o vizită externă, într-un moment dramatic pentru ţară, care trece prin crize politice şi medicale fără precedent în istoria ultimelor trei decenii. 

Io am fost la viaţa mea prost... 

Dar niciodată n-am fost atât de grămadă de prostalău ca în noiembrie 2019, când, în concediu fiind, m-am trezit la 4 dimineaţa ca să conduc o oră, să dau 280 de euro pe 3 bilete, să mă urc într-un feribot cu familia şi sa vomez continuu timp de 2 ore pe cel mai agitat Atlantic văzut vreodată, ca sa ajung în secţia de votare de la dracu'n praznic şi să votez marioneta asta complet goală şi absentă, un munte de goliciune umană şi de laşitate, un bolovan total dezinteresat şi dezumanizat, profund lipsit de orice valoare, principiu, iubire sau empatie pentru popor.  

Un nenorocit sinistru şi incapabil care nu că şi-a abandonat naţiunea, dar nu cred că a avut vreodată cel mai mic interes pentru ea, în afară de ură pură şi dispreţ.   

Un ţâfnos arogant cu nevoi speciale de  logopedie şi EQ, care îşi neglijează complet ţara, exact când ea fierbe mai tare şi are nevoie de lideri buni, autentici, puternici şi de o bună călăuzire. Ultimul care a mai făcut asta a fost Ceauşescu când s-a dus in vizită în orientul mijlociu exact înainte de revoluţie. 

Dă, Doamne, dacă eşti bun şi corect şi te mai doare cât de cât undeva de poporul ăsta, să se repete istoria într-o formă sau alta, de preferat fără vărsare de sânge, dar cu revărsare de căpitani inutili peste bordul vasului eşuat...”, a scris pe Facebook, Bob Rădulescu.  

Bogdan Bob Rădulescu este actor colaborator al Teatrului Naţional din Cluj-Napoca şi unul dintre actorii fondatori ai „Cenzurat“, ulterior „Epic Show”, două emisiuni care au rulat cu succes la televiziune, apoi pe internet. 

Comentarii Facebook