BMW urmărit de poliție în Florești. Doi puști de 17 ani au fost reținuți


Polițiștii din Florești au urmărit luni seara un autoturism marca BMW în care se aflau doi tineri, după ce șoferul a refuzat să oprească.

BMW -ul cu numere de Marea Britanie a gonit pe străzile Cetății și Florilor, iar în zona cimitirului cei doi tineri de 17 ani din interior au lăsat mașina și au fugit. 

Cei doi au fost prinși pe strada Cetății, la circa 30 de minute după ce au abandonat autoturismul, scrie floresti24.ro.

La data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au oprit un conducător auto care se deplasa pe strada Florilor, din localitatea Florești.

Imediat după oprire însă, conducătorul autoturismului a demarat, lovind autospeciala de poliție.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, fiind identificat la scurt timp, abandonat, iar conducătorul auto și un pasager fiind depistați în apropierea acestuia.

Cei doi au fost conduși la sediul Secției 6 Poliție Rurală, unde s-a stabilit că este vorba de doi tineri de 17 ani, din comuna Florești. 

Întrucât cei doi manifestau un comportament neobisnuit, au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, in vederea despistarii existentei unor substanțe psihoactive. 

În cauză, sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentarii Facebook