Miercuri 25 Mai

BMW răsturnat pe Calea Florești. Cazul este suspect - FOTO


Un BMW s-a răsturnat pe Calea Florești, în zona Podului N, de la intrare din Florești. Lângă mașină a fost găsită o persoană băută, care susținea că nu a condus și că șoferul, beat și el, fugise.

Am fost a doua mașină după accident acolo. Era o singură persoană lângă mașină, într-o stare avansată de ebrietate care spunea că era pasager și că șoferul s-a speriat și a fugit, dar că băuse și el. Persoana respectivă avea numerele de înmatriculare ale mașinii îndoite și le ținea în mână, spunând că le-a luat de pe jos.

O altă mașină era oprită, care aparent cobora și a evitat la limită impactul cu BMW-ul, care venea dinspre Cora și care a pierdut controlul încă de la intrarea pe pod. Cei din mașina aceasta spuneau că era singur în mașină și că el fusese de fapt la volan, nu altcineva, și că ar fi încercat să fugă, dar s-au oprit mai multe mașini. Respectivii aveau dash cam la mașină, deci poate va posta și un video.

Persoana în stare de ebrietate susținea că nu deține permis și că nu a condus el, chiar dacă mașina în acte era a lui. La fața locului a ajuns ulterior jandarmeria și poliția, nu a fost nevoie de îngrijiri medicale (cel puțin până în acel punct, nu am mai stat după).

Pot să confirm că mașina era pe plafon, destul de bine tocit de altfel, cu roata dreapta spate ruptă, deci probabil a derapat spre stânga, s-a răsucit, a dat în bordură și s-a răsturnat. Era extrem de alunecos pe jos, abia puteai să stai în picioare”, a relatat Mihai Costiug, pe grupul Info Trafic jud. Cluj (FOTO).

Untitled.jpg

Comentarii Facebook