Alt șofer a fugit de poliție în comuna Mihai Viteazu. Polițiștii au tras și acolo cu pistolul - VIDEO


Un șofer care a fugit de poliție în comuna Mihai Viteazu a fost reținut în 25 ianuarie.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care are anulat dreptul de a conduce. 

Acesta a fost depistat în trafic și nu a oprit la semnalele polițiștilor, impunându-se urmărirea acestuia și executarea unor focuri de armă pentru a se opri.

La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda - Biroul Rutier - aflându-se pe raza comunei Mihai Viteazu, pe strada Morii, au observat un autoturism de culoare închisă care a evitat echipajul de poliție.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar conducătorul acestuia a refuzat să oprească. După aproximativ 3 - 4 km, șoferul autoturismului a intrat pe un drum agricol situat în extravilanul satului Mihai Viteazu, moment în care un agent de poliție a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Întrucât autoturismul nu s-a oprit,  a mai fost executat un foc de armă în direcția pneurilor autoturismului urmărit, reuțindu-se oprirea acestuia. În urma uzului de armă, nicio persoană nu a fost rănită.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 39 de ani, din comuna Mihai Viteazu. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că acesta avea anulat dreptul de a conduce autovehicule.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook