Luni 5 Decembrie

Beție lăsată cu scandal într-un bar de pe Republicii. Un clujean a primit o sticlă în capUn tânăr de 27 de ani este cercetat de polițiștii clujeni, acesta fiind suspectat că ar fi provocat un scandal într-un local public şi ar fi lovit un cunoscut, cu o sticlă de bere, în zona capului.

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 03:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 6 Poliţie au intervenit pe strada Republicii pentru a aplana un conflict spontan, survenit într-un local public.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 31 de ani, din Cluj-Napoca, reclama că a fost lovit în zona capului cu o sticlă de bere”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

În urma investigațiilor efectuate de poliţişti a reieşit că victima, aflată la o masă dintr-un local public, împreună cu doi prieteni, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii cu cei doi, unul dintre cunoscuţi l-ar fi agresat.

Tânărul de 27 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit că ar fi cauzat leziuni bărbatului de 31 de ani, a părăsit locul faptei, însă a fost identificat de poliţişti.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “lovire sau alte violenţe”, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook