Beat la volan, un șofer a lovit un pieton în Florești și apoi a fugit. Polițiștii l-au găsit imediat



Un conducător auto a fost reșinut de polițiștii clujeni după ce a cauzat un accident rutier pe raza comunei Florești, soldat cu rănirea unei persoane, apoi a fugit de la fața locului. Acesta era și beat la volan.

Potrivit polițiștilor, în data de 11 octombrie, în jurul orei 17.30, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe strada Florilor din localitatea Florești, la efectuarea manevrei de mers cu spatele, conducătorul auto a surprins şi accidentat o femeie de 30 de ani, din comuna Florești, care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă. În urma impactului, șoferul a fugit de la fața locului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a femeii.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, la scurt timp a fost identificat conducătorul auto, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din localitatea Coasta. Fiind testat cu aparatul etilotest, oamenii legii au aflat că acesta se afla și sub influența alcoolului.

Conducătorul auto a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore și este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook