Batut cu bestialitate in centrul Clujului! Un tanar a fost calcat in picioare de patru agresori VIDEO EXCLUSIV

 

Un tanar a fost batut cu bestialitate in centrul municipiului Cluj-Napoca, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, in fata Institutului Teologic Protestant.

 

Agresiunea a avut loc in 12 august in jurul orei 12.03. Doi tineri au fost fugariti de o gasca de batausi dinspre Piata Avram Iancu. Unul dintre ei a fost ajuns din urma si batut cu bestialitate, cu pumnii si picioarele, pana cand a fost lasat lat.

 

Bataia a durat circa un minut, dupa cate agresorii au disparut, dar au avut grija sa adune bunurile victimei de pe drum.

 

Pe imaginile camerelor de supraveghere se vede cum insotitorul tanarului batut s-a intors la locul agresiunii sia  chemat politia. In jurul orei 12.30, o ambulanta de la SMURD a ajuns in fata Institutului Teologic Protestant si l-a transportat pe tanar la spital.

 

"Politistii Biroului Investigatii Criminale Cluj-Napoca au depistat pe T. Ionut, de 28 ani, F. Alin, de 28 ani si P. Sergiu, de 23 ani, toti din Cluj, ca fiind principalii suspecti de savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente din 11 august, cand in urma unor neintelegeri in trafic au exercitat acte de violenta asupra lui B. Horatiu. Cei trei tineri sunt cercetati penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, fiind retinuti pentru 24 de ore", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

 

Agresorii sunt Tripon Ionut Vasile, Ferenti Alin si Pintea Sergiu Dan, iar al patrulea nu a fost retinut inca. Victima se numeste Horatiu Budusan.

 

Pe numele batausilor a fost emis miercuri, 31 august, mandate de arestare pe 29 de zile.

 

Vezi si...

Cine sunt agresorii tanarului batut cu bestialitate in centrului Clujului de interlopi

Comentarii Facebook