Batran de 80 de ani, jefuit de tigani, gasit mort in propria locuinta de pe strada Borsec, din Cluj-Napoca VIDEO


Un batran, in varsta de 80 de ani, a fost atacat in propria locuinta de un grup de tigani, care umblau la cersit.

Incidentul s-a produs in jurul orei 11.00, pe strada Borsec nr. 1. Politistii criminalisti si un procuror sunt la fata locului si aduna probe.

 

Din primele informatii rezulta ca mai multi tigani au sunat la usa batranului si au cerut bani si haine. Vecinii sustin ca o femeie a reusit sa intre in casa si le-ar fi deschis usa si celorlalti tigani. "Din cate am aflat vecinul nostru a fost strans de gat. Probabil ca au incercat sa il jefuiasca si acesta s-a impotrivit", a povestit un vecin.

 

Batranul ar fi apucat sa sune la 112 si sa cheme politia, dar a decedat pana cand acestia au ajuns la el.

 

"Azi pe la 11.00 o persoana de sex masculin de 80 de ani a sesizat Politia cu privire la faptul ca doua persoane necunoscute carora le-a deschis usa au intrat in locuinta si i-au sustras o borseta cu acte si bani. Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au constatat ca persoana era decedata, iar atacatorii nu au mai fost gasiti. Urmeaza sa se faca cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Cadavrul a fost dus la IML Cluj", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

 

Politistii precizeaza ca pe corpul batranului nu au fost gasite urme de violenta.

 

Vom reveni cu imagini de la locul incidentului!

Comentarii Facebook