Bătăuș, reținut de polițiști după ce a făcut scandal într-un bar din Mărăști. A vrut să sară la bătaie și cu polițiștii



Polițiștii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore un bărbat, din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj, cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 25 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca- Secţia 2 Poliţie au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, conform IPJ CLuj.

Mai exact, la data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii clujeni au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că într-un local de pe strada Fabricii, din municipiul Cluj-Napoca, are loc un scandal.

Patrula mixtă, formată din poliţist şi jandarm, sosită la faţa locului a constatat că între bărbatul în vârstă de 40 de ani și un altul în vârstă de 42 de ani, din comuna Baciu, a avut loc un scandal pe fondul unor neînțelegeri.

Polițiștii au intervenit pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice, însă bărbatul în vârstă de 40 de ani a continuat să se manifeste violent, verbal și fizic, tulburând ordinea și liniștea publică. Prin urmare, s-a impus imobilizarea acestuia și conducerea la sediul unității de poliție.

În cursul zilei de azi, bărbatul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comentarii Facebook